happy birthday

Födelsedag idag! :)


hon e glá hon

Dagen har spenderats med den underbara flickan veronika steen, eller eftermiddagen. Klockan halv 4 åkte vi in till stan och letade efter lite små prylar som veronika behövde, det blev en genomgång på drottninggatan, cheesburgare och Mcflurry på mcdonlads sen begav vi oss till tåget i ösregnet. Veronika fick med sig, ett par jeans, ett par leggings och två tjocktröjor, själv fick jag med mig ett par örhängen. Det kunde absolut absolut inte bli en bättre dag som fjortis. Nu ska jag sova. Puss hej!


last day

nu har jag städat mitt rum och käkat lite frulle och jag ska snart börja ett litet sy projekt. Jag hittade min kamera också, längst ner i väskan, som alltid. Idag är det min sista dag som fjortonåring, det blir väll bara att vara hemma och tråka, jag kanske bakar något sen det få vi se. Nu ska jag kila puss hej!

lolipop

Det blev som planerat jag tog en rask promenad ner till centrum med musik i öronen och köpte lite små godis samt nya cosmopolitan. Jag ska snart gör i ordning mig för lite träning, kisskiss

"Är det solen jag ser"

Godmorgon. Idag vaknade jag klockan nio, så "tidigt" har jag inte vaknat någon morgon den här "sommaren". Jag hatar att lovet snart är slut, jag har knappt hunnit göra något känns det som ändå har det varit fullt upp hela tiden. Men självklart ska det bli kul att träffa alla igen, sen är det så skönt att alla föredetta nior är borta.
Idag ska jag nog bara ta det lungt, kanske ta en vända i huset och kolla efter kamera, skäms på mig. Sen ska jag nog ta och gå en promenad till centrum för att köpa godis. Nu ska jag borsta gaddarna. tjilevippen

hello

Hejsan bloggen!
Det var ett tag sen jag skrev, men jag har fullt upp eller jaa vi kan låtsas som det. Senast jag skrev var ju innan jag åkte till gotland, sen när jag kom hem skulle jag nästan på direkten åka till en fotbollscup i norrköping, det var den roligaste cupen jag någonsin varit på, vi klarade oss ända till finalen fast den förlorade vi, så vi kom då tvåa i cupen. Fast vi fick pris för fairplay i hela cupen, varken jag eller någon i laget tyckte att vi förtjänade det, men det var bara att tacka och ta emot. När jag kom hem har jag spenderat en del tid med mina bästa vänner Ylva och Jojjo. Kommer att lägga upp bilder när jag hittat kameran. Haha.


Och på talan om ingenting fyller jag femton år på torsdag.


Nu ska jag ägna mig åt annat see ya :)


RSS 2.0